fbpx

Program complet de formare în vânzări

Categorii: Cursuri Premium
Lista de dorințe Partajează
Partajează cursul
Legătură la pagină
Partajează pe media socială

Conținut curs

Curs de comunicare persuasivă
Cursul are un nivel practic de 100%, informațiile primite pot fi folosite începând cu primul minut după finalizarea acestuia. Informația acoperă, într-un format de 360 de grade, elementele de bază și esențiale din comunicare. Cursul prezintă detaliat felul în care comunicăm non-verbal, verbal și paraverbal, cu exemplificări concrete. Primești tehnici de bază în comunicarea prin programare neurolingvistică. Înveți tehnici simple de comunicare persuasivă în vânzări.

  • Înregistrare curs
    01:13:51

How to sell yourself – Povestea unui CV de succes
De foarte multe ori treci prin emoțiile și incertitudinile unui interviu, iar cursul te pregătește și îți prezintă în detaliu elementele pe care le urmărește într-un interviu angajatorul tău. Înveți cum să te prezinți, de ce să te ferești și ce elemente să accentuezi în CV-ul tău, de la unul dintre veteranii pieței de Head Hunting din România.

Procesele unei vânzări
Procesul unei vânzări este amplu și diferă de la o industrie la alta, dar sunt pași pe care trebuie sa îi urmezi indiferent de industrie. Cursul te ajută să filtrezi ce trebuie să faci din prima zi de vânzări, iar ca bonus o serie de tips & tricks.

Reguli pentru profesioniști
Principalul lucru pe care îl înveți când vrei să ai succes este că cel mai greu este să fii consecvent și constant, iar regulile sunt cele care contează cel mai mult. Cursul prezintă într-un format simplu de urmat tot ceea ce trebuie să faci ca profesionist.

Agenda unui om de vânzări complet
Sunt zeci de cărți pe care le poți citi despre vânzări, dar sunt puține momentele în care poți privi un vânzător și procesul de vânzări prin ochii fondatorului unui lider de industrie. Află cum trebuie să comunici cu un partener, care sunt regulile unui profesionist și cum trebuie să comunici ca om de vânzări.

Tipuri de vânzări în industria farmaceutică
Industria farmaceutică globală este recunoscută pentru agresivitatea vânzărilor și particularitățile pe care aceasta le are față de restul industriilor. Un curs practic și motivant despre strategie și vânzări în lumea farmaciilor și doctorilor.

Comerț tradițional vs. Comerț online
Vânzările online au explodat în pandemie și este extrem de necesar să înțelegem modificările tipologiei de vânzări, dar și diferențele majore dintre Retail vs. Online. Accelerarea procesului de vânzare online conduce la schimbări majore, iar oamenii de vânzări trebuie să facă tranziția către noul univers.

Curs de vânzări în sport
Industria sportivă este în expansiune în ultimii 10 ani și se hrănește cu pasiunea a milioane de fani, însă pentru a își continua ascensiunea este nevoie de profesionalism în vânzări. Cursul este o premieră pentru piața din România și acoperă principiile de bază ale asocierii cu industria sportivă, elementele de bază ale unei vânzări în sport.

Start Up și Fonduri de Investiții
Vânzarea unei părți dintr-o companie și ideea unui business de succes este un proces dificil și ca să își atingă obiectivele trebuie să atingă și urmeze câțiva pași clari. Este un proces complex care depașește granițele unui vânzător obișnuit, este calitatea marilor lideri.

Procesul de vânzare în industria financiar-bancară
În vânzări este esențial să îți setezi argumentele corecte și să pui întrebările corect. Un curs practic care te ajută să câștigi atenția celor cu care te întalnești și să îți focusezi atenția pe procesul de vânzare.

The Funding Process
Fiecare dintre noi visăm să avem propria afacere, dar drumul de la înființarea unei companii la finanțarea unei afaceri este lung și greu. Un model de finanțare este atragerea de investitori, un proces complex și care trebuie să respecte o serie de pași clari. Învață să îți vinzi ideea și atrage investitori folosindu-te de experiența unui profesionist.

Messenger icon