fbpx

Academia de Vânzări – start pentru a IV-a ediție

Vanzari si Comunicare

Academia de Vânzări revine si anul acesta pentru inceperea cursurilor ce îmbină dezvoltarea personală cu experiența profesioniștilor din diferite industrii.

Proiectul se va desfășura pe o perioadă de 8 săptămâni, incepand cu data de 24 martie, pana pe 12 mai, în cadrul Academiei de Studii Economice din București. Participarea la cursuri îi va aduce pe cei inscrisi mai aproape de experiența profesioniștilor.

Academia de Vânzări propune un nou format educațional axat pe zona vânzărilor și comunicării, aducând în fața cursanților profesioniști cu o experiență validată de vânzări din 10 industrii diferite. Programa conține pe lângă această oportunitate de a interacționa cu oameni de success și sesiuni de dezvoltare personală.

La aceasta ediție vor fi prezenti experți din diferite industrii precum: Adrian Mihai – Managing Partner Fan Curier, Răzvan Vasile – GM Casa Panciu, Bogdan Georgescu – Founder People Point, Radu Lupu – Manager Executiv Loops Video/ Global Records România, Ciprian Lerca – Sales Specialist, Florin Grosu – IT Entrepreneur, Adela Angheluță – Sales Expert Pharma, Robert Petre – Senior Account Manager XTB România, Vlad Duțescu – Managing Partner Sandler Training Romania  și Cristian Gheorghe – Country Sales Manager SEG Team.

În cele peste 30 de ore de training-uri și workshop-uri, participanții vor putea să își îmbunătățească abilitățile specifice de vânzări ( cold calling, customer experience, b2b, b2c, role-playing), dar si de expresivitate a vorbirii, de comunicare verbală și nonverbală.

Academia de Vânzări este un program anual dedicat persoanelor care vor să își îmbunătățească abilitățile de comunicare și vânzări, profesioniștilor middle management și tinerilor din companii.

academia de vanzari

Dezvoltă-ți skill-ul de a vinde

Abonează-te la newsletterul Academia de Vânzări!

Messenger icon